Team building Team building Team building

Timski rad

…je temelj uspješnog poslovanja kojim se potiče odgovornost, kreativnost, produktivnosti i efikasnost. Unapređenjem timskog rada poboljšavate motiviranost i komunikaciju, ključne elemente za uspjeh svake organizacije.

 

Jedrenje

…je jedan od najboljih načina za razvijanje timskih sposobnosti potrebnih u stvarnom poslovnom okruženju. Ono zahtjeva maksimalnu razinu zajedničkog djelovanja, za postizanje maksimalnih rezultata.
Ograničen prostor na brodu i konstantna potreba za suradnjom natjerati će svakog pojedinca na prilagodbu i razumijevanje svojih kolega. Posebnost ovakvog team buildinga je ravnopravnost svih članova tima koji mijenjaju pozicije na brodu i na taj način pokazuju svoju spremnost na prilagođavanje ostalim sudionicima.

 

Dnevni program

…sastoji se od kratkih predavanja o jedriličarskim tehnikama i vještinama sa posebnim naglaskom na timski rad te primjene stečenog znanja. Sve to “začinjeno” je nezaboravnim druženjem uz morske specijalitete i vrhunsko vino koje nude konobe rajskih uvala Jadranskog mora.
U ponudi Mirama su kraća vikend putovanja te duža sedmodnevna jedrenja Jadranom. Polasci su iz različitih marina diljem jadranske obale. Za organizaciju i izvedbu zaduženi su iskusni skiperi sa dugogodišnjim jedriličarskim iskustvom te iskustvom u vođenju team building programa.

 

Ono po čemu se Miramo nameće kao Vaš izbor za organizaciju team buildinga, višegodišnje je iskustvo u organizaciji i vođenju grupa do 60 sudionika u različitim aranžmanima. Team building biti će nezaboravno iskustvo u specifičnim uvjetima rada i života, a povratak u radnu sredinu inspiracija i poticaj daljnjem razvoju Vaših managerskih sposobnosti.

 

Sve upite vezane uz team building šaljite nam na: info@mir-amo.hr

Miramo flota

Miramo flota
Flota broji ukupno 6 brodova smještenih u charter bazi ACI Split koji su uglavnom u vlasništvu tvrtke.
saznaj više

Cjenik - sezona 2020

Cjenik - sezona 2020
Ovdje možete pronaći naš cjenik sa uvijek pristupačnim cijenama. Sva dodatna plaćanja istaknuta su ispod cjenika, nema skrivenih troškova!
saznaj više

Rani booking 2020

Rani booking 2020
Ne zaboravite provjeriti naše atraktivne posebne ponude!
saznaj više